Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, hak yolunu tutacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını gördüyseniz:

  • Çocuklarınız veya bazı yaratıcı projeler için beklenmedik harcamalar yapabilirsiniz.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine delalet eder.

Rüyada sakal uzamak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yüksek bir makamı olacağına, hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada saçı sakalı uzamak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakalı uzamak onu cesaretlendireceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işarettir.

Rüyada saç ve sakalın uzadığını görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına işarettir.

Rüyada sakalını uzadığını görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin sakalının uzadığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere delalet etmektedir.

Rüyada eşinin sakalının uzadığını görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments