Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını sakal traş etmek

Rüyada kocasını sakal traş etmek

Rüyada kocasını sakal traş etmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını sakal traş etmek gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada kocasının sakalının uzadığını görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Rüyada kocasını sakallı görmek Allah’ın inayetini kazanacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını sakal traş etmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kocayı sakallı görmek kadim dostlar edineceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının sakalını kesmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sakalı uzamış birini görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, doğruluktan ayrılmayacağına inanılır.

Rüyada kirli sakal bırakmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz sakallı ihtiyar görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments