Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Rüyada kocasının saçını kesmek alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının saçının uzadığını görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, aşık olacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments