Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü görmek

Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayallerinin suya düşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçlarının döküldüğünü gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada kocasını beyaz saçlı görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, öz güven kazanacağına alamet eder.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının beyazladığını görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçının kesildiğini görmek sıkıntılarının biteceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın saçını kesmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçının döküldüğünü görmek iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulur.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments