Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını uzun saçlı görmek

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek tatsız haberlerin alınacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, aile saadetinin artacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada kocasını uzun saçlı gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar da yaşanabilir.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, dertlerin ve sorunların artacağına delalettir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek büyük işlere girileceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçlı erkek görmek büyük paralar kazanılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına delalettir.

Rüyada uzun saç kestirmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada eşinin saçını uzun görmek huzur ve şifa bulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada uzun saçlı kadın görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı olmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, yarınlarına inanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments