Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçını uzun görmek

Rüyada kocasının saçını uzun görmek

Rüyada kocasının saçını uzun görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, işlerinizin bozulacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayırlı bir haber alınacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kocasının saçını uzun gördüyseniz:

  • Daha sonra karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının saçını uzun görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada kocasının saçlarını uzun görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada saçı uzun adam görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına tabir olunur.

Rüyada babanın saçını uzun görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun sarı saçlı erkek görmek geçiminin kolaylaşacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına inanılır.

Rüyada bebekte uzun saç görmek kazancının bol olacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işaret eder.

Rüyada kızıl ve uzun saç görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, ailesinden hayır göreceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments