Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının saçını kesmek

Rüyada kocasının saçını kesmek

Rüyada kocasının saçını kesmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hayatının da kolaylaşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine işarettir.

Rüyada kocasının saçını kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada kocanın saçını kesmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını kesmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının sakalını kesmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada kocasını kesmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını uzun saçlı görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine işarettir.

Rüyada kocasının saçını beyaz görmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının saçını görmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada kocasının saçının beyazladığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments