Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut vermek

Rüyada armut vermek

Rüyada armut vermek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada armut vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda bazı konuları hafife almamalı ya da aşırı pozitif olmamalısınız.

Rüyada armut toplandığını görmek ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada dalında armut yemek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Rüyada olgun armut görmek içinin hafifleyeceğine, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada armut suyu içmek alım gücünde yükselme olacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına inanılır.

Rüyada armut kesmek önemli işler yapacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, korkularının yok olacağına tabir olunur.

Rüyada iri armut görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işarettir.

Rüyada armut soymak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada armut toplamayı görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments