Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut suyu içmek

Rüyada armut suyu içmek

Rüyada armut suyu içmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, adını işiyle duyuracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada armut suyu içmek gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Rüyada armut suyu içmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret eder.

Rüyada armut suyu görmek geçim kaygısı duymayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp suyu içmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek esenliği bulacağına, şansın döneceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuz suyu içmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada oruçluyken su içmek kendi çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su içmek suya doymamak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, kazancının yerine gelmesine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada bir sürahi su içmek işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments