Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut soymak

Rüyada armut soymak

Rüyada armut soymak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, rızkından olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada armut soymak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerine veya yaptıklarına aşırı tepki gösterebilirsiniz.

Rüyada armut soymak kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada armut soyduğunu görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadın soymak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüz derisini soymak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada elin derisini soymak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin patates soyduğunu görmek heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulur.

Rüyada portakal soyduğunu görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının patates soyduğunu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, çok önemli noktalara geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments