Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri armut görmek

Rüyada iri armut görmek

Rüyada iri armut görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada iri armut gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Rüyada iri armut görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret eder.

Rüyada iri armut yemek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, işinde büyük başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada dalından armut yemek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan armut koparmak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine yorulur.

Rüyada ölü birinden armut almak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım armut yemek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birine armut vermek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, işlerinin gerileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut ve incir görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments