Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut toplamayı görmek

Rüyada armut toplamayı görmek

Rüyada armut toplamayı görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, helal kazanç elde edeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada armut toplamayı gördüyseniz:

  • Sizin yaptıklarınızı ilgilendirse bile diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada armut toplamayı görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada zeytin toplamaya gitmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, yeni işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın toplamayı görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, rahat nefes alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dağınık evi toplamaya çalışmak sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine işarettir.

Rüyada yeşil biber toplamayı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yumurta toplamayı görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada su toplaması görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına inanılır.

Rüyada fındık toplamaya gitmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments