Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada olgun armut görmek

Rüyada olgun armut görmek

Rüyada olgun armut görmek arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, hatalarından erken döneceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada olgun armut gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada olgun armut yemek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, nimetin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgun armut görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış armut görmek çalışkan bir kişi olunacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işaret eder.

Rüyada olgun dut yemek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada olgun dut görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada olgunlaşmış kayısı görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada olgun ayva görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına delalet eder.

Rüyada olgunlaşmamış erik görmek hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments