Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının kör olduğunu görmek

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek hasretin biteceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocasının kör olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada kocasının kör olduğunu görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını kör görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun kör olduğunu görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, para ve zaman ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kör olduğunu görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kör yılan görmek maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bir başkasının kör olduğunu görmek iflas edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada gözü kör kedi görmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalettir.

Rüyada kör adamla evlenmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments