Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek bunu da herkese ilan edeceğine, Allah’a dua edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada kocasına gömlek almak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine delalet eder.

Rüyada mavi gömlek giymek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek almak giymek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalettir.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments