Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasına gömlek almak

Rüyada kocasına gömlek almak

Rüyada kocasına gömlek almak gelmek istediği noktalara geleceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocasına gömlek almak gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeniz durumunda güzel bir gelecek sizi bekliyor.

Rüyada kocasını beyaz gömlekle görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasına gömlek almak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalet etmektedir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada kocasının gömlek giydiğini görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, tartışmaların son bulacağına işaret eder.

Rüyada gömlek kaybetmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek istemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çizgili gömlek giymek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yolunda gideceğine, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Rüyada gömlek hediye vermek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments