Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birinin gömleğini giymek

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar yeniden düzenlemeye çalışır, müdahalede bulunur veya ne kadar uyarlarsanız istediğiniz karşılığı almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, bazı girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin gömleğini giymek yaşam enerjisi ile dolacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli gömlek giymek işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin gömleğini giymek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına rivayet eder.

Rüyada gömleği ters giymek eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek giydiğini görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölüye gömlek giydirmek ilerleyemeyeceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments