Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğu balığı yemek

Rüyada tuttuğu balığı yemek

Rüyada tuttuğu balığı yemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, makamının tehlikeye gireceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada tuttuğu balığı yemek gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada tuttuğu balığı yemek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine delalettir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ibadete ağırlık verileceğine alamet eder.

Rüyada balık tutan insanlar görmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, ayrıcalık elde edeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş balık görmek çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments