Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, deşarj olacağına, küfürlü söze, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada arkadaşının balık tuttuğunu görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada balık tutan insanlar görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada balık tutmaya gitmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tuttuğu balığı görmek insanlarla arasının açılacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada balık tutanları seyretmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, içine fesat düşeceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük balık tuttuğunu görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments