Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, önünün açık olacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek kendisine kızacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret eder.

Rüyada balık tutan birini görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına işaret etmektedir.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada balık tutanları seyretmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, büyük emekler vereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuttuğu balığı kaçırmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, edilen duaların tutacağına, kişinin rahat nefes alacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tuttuğunu görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, yalnız hissetmeye, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek yeteneklerini geliştirmeye, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına delalet eder.

Rüyada denizde balık tutmaya çalışmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye, eline güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments