Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını tabutta görmek

Rüyada kocasını tabutta görmek

Rüyada kocasını tabutta görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Rüyada kocasını tabutta gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıklarınızı veya belirsiz konuları ön plana almamanızda fayda var.

Rüyada kocasını tabutta görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini tabutta görmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Rüyada askeri tabutta görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak isteklerini yerine getireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunu tabuta koymak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Rüyada akrabanı tabutta görmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutun düştüğünü görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tanıdık birini tabutta görmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments