Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun düştüğünü görmek

Rüyada tabutun düştüğünü görmek

Rüyada tabutun düştüğünü görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, büyük bir yenilgi alacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabutun düştüğünü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Rüyada ölünün tabuttan düştüğünü görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada tabutun düştüğünü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada eşini tabutta görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmek tabuta konmak doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulur.

Rüyada babayı tabutta görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada babasının tabutunu görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada küçük tabutlar görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babasını tabutta görmek terfi alacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, dertlerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments