Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanı tabutta görmek

Rüyada akrabanı tabutta görmek

Rüyada akrabanı tabutta görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, sevilen birinin geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanı tabutta gördüyseniz:

  • Söylenenleri kişisel veya olumsuz algılamamanız da fayda var.

Rüyada akrabanı tabutta görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın tabutunu görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kara kara düşünür olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada şehiti tabutta görmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına inanılır.

Rüyada kendini tabutta görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, moralinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu dolu görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada kızını tabutta görmek iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kendini tabuta koymak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak fakirlikten kurtulacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments