Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı armut görmek

Rüyada tatlı armut görmek

Rüyada tatlı armut görmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada tatlı armut gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada armut tatlısı görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada tatlı armut yemek dinde tartışmaya, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı armut görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına alamet eder.

Rüyada büyük armut yemek bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada armut çiçeği görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada birinden armut almak bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ham armut yemek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına delalettir.

Rüyada armut koparıp yemek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments