Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çuvalla armut görmek

Rüyada çuvalla armut görmek

Rüyada çuvalla armut görmek nefsine yenileceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, geçim derdinden kurtulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çuvalla armut gördüyseniz:

  • Aslında çok fazla getirisi olacağını düşünmesenizde, belli konuların, belli fikirlerinizin veya daha önce anlattığınız şeylerin arkasında durmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada çuvalla armut görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada armut pekmezi görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada elma ve armut toplamak ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada armut kurusu görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet eder.

Rüyada sulu armut yemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rızık bolluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada armut fidesi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına delalettir.

Rüyada ağacında armut görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada armut suyu içmek yaşamını kolaylaştıracağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments