Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru armut görmek

Rüyada kuru armut görmek

Rüyada kuru armut görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru armut gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kuru armut görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalettir.

Rüyada armut kurusu görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada ağacında armut görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, kalabalıktan uzak olacağına, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan armut koparmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada dalından armut toplamak ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada armut koparmak işlerin toparlanacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının armut yediğini görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut çekirdeği görmek anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments