Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta armut görmek

Rüyada tabakta armut görmek

Rüyada tabakta armut görmek yanlış bir karar verileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada tabakta armut gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada tabakta armut görmek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan armut yemek sağlığının bozulmayacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada elma ve armut görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada armut ve armut ağacı görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, şöhretli biri olunacağına alamet eder.

Rüyada armut reçeli görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada iri armut yemek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada armut toplandığını görmek eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada büyük armut görmek başka kimselere de yardım edeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments