Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasina hediye almak

Rüyada baskasina hediye almak

Rüyada baskasina hediye almak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada baskasina hediye almak gördüyseniz:

  • Kulağınıza gelen bazı bilgiler ilerleme sağlayamadığınız konularda zihin açıcı olabilir.

Rüyada baskasina hediye almak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada su basan evi temizlemek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada baska birinin evini görmek alınan borçların ödenemeyeceğine, verdiği sözleri tutacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine delalet eder.

Rüyada baskalarinin kavga görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tıka basa yemek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ünleneceğine delalet eder.

Rüyada baska birini hasta görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada baskasina para vermek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz basörtüsü takmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments