Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baskasinin karisini görmek

Rüyada baskasinin karisini görmek

Rüyada baskasinin karisini görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına yorulur.

Rüyada baskasinin karisini gördüyseniz:

  • Ya da çocuklarınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada baskasinin karisini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karia suresi okumak para yatıracağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Rüyada üzerine karinca görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada karin eridiğini görmek sorunların artacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına delalettir.

Rüyada karia suresi görmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada el karia suresi görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada baska birini hamile olarak görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada bas gitar görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments