Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını askere gittiğini görmek

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Rüyada kocasını askere gittiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Rüyada kocasını askere giderken görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine yorulur.

Rüyada kocasını askere göndermek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada kocasını asker olarak görmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Rüyada kocayı askere göndermek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine inanılır.

Rüyada kocasını askerde görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet eder.

Rüyada kocanı asker görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet eder.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek büyük başarıların göğüsleneceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments