Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını askerde görmek

Rüyada kocasını askerde görmek

Rüyada kocasını askerde görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, hile ile mal elde etmeye, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocasını askerde gördüyseniz:

  • Baskılar huzurunuzu kaçırsa da, ödün vermeyecek gibisiniz.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, problemlere çözüm bulunacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını askerde görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını askere göndermek işlerine dört elle sarılacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı askere göndermek maddi zarar edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işarettir.

Rüyada kocasını asker olarak görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına delalettir.

Rüyada kocanı asker görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek huzur içinde yatacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments