Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanı asker görmek

Rüyada kocanı asker görmek

Rüyada kocanı asker görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanı asker gördüyseniz:

  • Hayata çok olumlu gözlerle bakacağınız için çevrenizdeki sizinle ilgili olmayan anlaşmazlıkları bile düzeltebilecek yapıda olacaksınız.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada kocasını askere giderken görmek işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasının asker olduğunu görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı askere göndermek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına işarettir.

Rüyada kocanı asker görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret eder.

Rüyada kocasını asker olarak görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, istediği başarıyı göstereceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını askere göndermek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments