Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının askere gittiğini görmek

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, el açmayacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine işaret eder.

Rüyada kocasının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler meydana gelebilir.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı askere göndermek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını askere giderken görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını askere göndermek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada kocanı askere göndermek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Rüyada kocasını asker görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kocanın askere gittiğini görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanı asker görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments