Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını asker olarak görmek

Rüyada kocasını asker olarak görmek

Rüyada kocasını asker olarak görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kocasını asker olarak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Rüyada kocanı askere göndermek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işarettir.

Rüyada kocasını askerde görmek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının askere gideceğini görmek hayatın belli bir düzene oturacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulur.

Rüyada kocasını asker olarak görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, sevgi ve hürmet göreceğine delalet eder.

Rüyada kocayı askere göndermek sevdiklerini de koruyacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, geleceğine bakacağına inanılır.

Rüyada kocasını asker görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, amacına ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada kocasının askere gittiğini görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada kocasını askere gittiğini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments