Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının terk ettiğini görmek

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek iş konusunda değişiklikler yapılacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet eder.

Rüyada kocasının terk ettiğini gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın terk ettiğini görmek elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine inanılır.

Rüyada kocanı terk etmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, aradığı kişiyi bulacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasını terk etmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada kocayı terk etmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza işaret eder.

Rüyada kocasindan terkedilmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments