Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın terk ettiğini görmek

Rüyada kocanın terk ettiğini görmek

Rüyada kocanın terk ettiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, işlerinin bozulacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kocanın terk ettiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada kocanın terk ettiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından terk edilmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, güzel davetler alacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasının evi terk ettiğini görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, kötü yollara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının terk ettiğini görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kocayı terk etmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, idealist kimse olacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine alamet eder.

Rüyada kocasını terk etmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada kocanı terk etmek kişinin elindekilerinden de olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine delalet eder.

Rüyada kocasindan terkedilmek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments