Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasına ihanet etmek

Rüyada kocasına ihanet etmek

Rüyada kocasına ihanet etmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kocasına ihanet etmek gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Rüyada kocasının ihanet ettiğini görmek en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Rüyada kocası tarafından ihanete uğramak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hatalı yollara sapılacağına, yenisinin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaya ihanet etmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocasına ihanet etmek başarının garantileneceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ihanet ettiğini görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinin düzeleceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihanet ettiğini görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada arkadaşı tarafından ihanete uğramak sevinç gözyaşları döküleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin ihanetini görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, barış ve sevgi içinde olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments