Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca ayak görmek

Rüyada koca ayak görmek

Rüyada koca ayak görmek dertlerin uzaklaştırılacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, lüks şekilde yaşayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, hasret çekileceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada koca ayak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Rüyada koca ayak görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada kocanın ayağını öpmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın kardeşini görmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, küfürlü söze, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Rüyada kendi kocasını görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine işaret eder.

Rüyada ölü kocayı görmek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine delalet eder.

Rüyada kocayla dans etmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evden kocaya kaçmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka bir erkekle görmek çalışmalarının artacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments