Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada televizyona çıkmak

Rüyada televizyona çıkmak

Rüyada televizyona çıkmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada televizyona çıkmak gördüyseniz:

  • Keyifli işlerin içine girebilir veya birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada televizyona çıkmak hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada televizyon çıkmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada televizyon programına çıkmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına işarettir.

Rüyada televizyonlar görmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada televizyon tamircisi görmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, endişeli durumların son bulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine delalettir.

Rüyada televizyonun çalınması görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada televizyon kırmak çok büyük zorluklar atlatacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments