Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman fare görmek

Rüyada kocaman fare görmek

Rüyada kocaman fare görmek kişinin evlatlarının artacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman fare gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada kocaman beyaz fare görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kocaman fare öldürmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman fare görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir fare görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kocaman siyah fare görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir ağaç görmek gönül kapılarını açacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman lahana görmek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman türk bayrağı görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments