Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman göz görmek

Rüyada kocaman göz görmek

Rüyada kocaman göz görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, büyük hatalar yapacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kocaman göz gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada kocaman göz görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman makas görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah fare görmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, mutluluğunun da artacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada kocaman ağaç görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman sivilce görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine yorulur.

Rüyada kocaman tarantula görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kabak görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments