Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman masa görmek

Rüyada kocaman masa görmek

Rüyada kocaman masa görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kazancın devamlı olacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman masa gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kocaman masa görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman arı görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman balkabağı görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kocaman sümük görmek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine delalettir.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine yorulur.

Rüyada kocaman yatak görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman papağan görmek günü birlik tatillere çıkacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman göz görmek kırılacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments