Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman balkabağı görmek

Rüyada kocaman balkabağı görmek

Rüyada kocaman balkabağı görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Rüyada kocaman balkabağı gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada kocaman balkabağı görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına inanılır.

Rüyada kocaman ay görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, en pahalı evlerde oturacağına alamet eder.

Rüyada kocaman gül görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman bir balık görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kocaman karınca görmek kararlarına saygı duyulacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada kocaman inek görmek aileden ayrı kalınacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine, hasta olarak bile çalışmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir ağaç görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments