Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde leylek görmek

Rüyada evin içinde leylek görmek

Rüyada evin içinde leylek görmek zaferlere doymayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, rızkının genişleyeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde leylek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapılabilir.

Rüyada evin içinde leylek görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, sorunların tamamen biteceğine, huzurlu günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada denizin içinde leylek görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında leylek görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, hayır ve bereketin artmasına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada leyleğin yuva yaptığını görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde leylek görmek başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada leylek görmek üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada leylek pisliği görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sürüyle leylek görmek kötü gününden de geri duracağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments