Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kedi görmek

Rüyada kocaman kedi görmek

Rüyada kocaman kedi görmek hedeflere ulaşılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kedi gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada kocaman kara kedi görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, yeni denemelerde bulunacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kocaman kedi görmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulur.

Rüyada kocaman balkabağı görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kocaman tarantula görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman şeftali görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına inanılır.

Rüyada kocaman sümük görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments