Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman siyah kedi görmek

Rüyada kocaman siyah kedi görmek

Rüyada kocaman siyah kedi görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah kedi gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Rüyada kocaman siyah kedi görmek hevesinin kursağında kalacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kara kedi görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, işlerinin kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kedi görmek kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada kocaman siyah köpek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada kocaman siyah fare görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kocaman köpek görmek tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments