Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek ona mutluluk getireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına delalet eder.

Rüyada kara kedinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaları veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda tartışmalı ortamlara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kara kedi öldürmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yarardan çok zarar getireceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara kedinin öldüğünü görmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Rüyada kara kediyi öldürmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Rüyada kara kedi beslemek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedinin eve girdiğini görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, kalabalık günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kara kedi kovaladığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada yatakta kara kedi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara kedi ve fare görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments