Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kaplumbağa görmek

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek aile içinde her şeyin yolunda olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet eder.

Rüyada kocaman kaplumbağa gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Rüyada kocaman kaplumbağa görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman göz görmek yeni mekânlara gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada kocaman pasta görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman ekmek yemek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada kocaman havuz görmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kestane görmek haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir dolunay görmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada kocaman öküz görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments