Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman havuz görmek

Rüyada kocaman havuz görmek

Rüyada kocaman havuz görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, her isteklerinin yerine geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada kocaman havuz gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki beklentilerinizin sizi hayal kırıklığına uğratması olasıdır.

Rüyada kocaman havuz görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir havuz görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kara böcek görmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada kocaman bir at görmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman ekmek yemek belaya ve derde düşeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman meyveler görmek maddi sıkıntıların biteceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet eder.

Rüyada kocaman sümük görmek yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments