Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman öküz görmek

Rüyada kocaman öküz görmek

Rüyada kocaman öküz görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Rüyada kocaman öküz gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada kocaman öküz görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada öküz tarafından kovalanmak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulur.

Rüyada uçan öküz görmek maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah öküz görmek bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada öküzü kovalamak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına yorulur.

Rüyada büyük boynuzlu öküz görmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulur.

Rüyada inek ve öküz görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada öküz kafası görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments